
A husospultnal boklaszva meglatni es megszeretni egy pillanat muve volt, csak a koretnek valot kellett kivalasztani, de mivel a baby krumplijuk fuszervajjal egeszen kituno, az sem volt nehez.

A hust besoztam, megszortam borssal, aztan raraktam a grill-racsra, ala pedig a krumplikat. rendszeresen forgatva, lassu tuzon szepen atsutottem, a vege fele meg egy kis Steakhouse Pepper fuszerkeverekkel es egy kis fustolt izu BBQ szosszal is meglocsoltam, ami a huslevel egyutt az alant pirulo krumplikra csopogott. Meg megpiritottam a hagymat egy kis chilivel es mar keszen is voltam.

A ramp steak az hatszin, ennek megfeleloen finom porhanyos volt a hus, szalkas, megis szaftos. A fuszerek miatt enyhen csipos, de csak nagyon halvanyan, hogy az ember vegig a marhahus izere tudjon koncentralni.

Holnapra is maradt meg egy adag szerencsere, mert nehez betelni az izevel!
Copyright: AngusCattle.jpg: Scott Bauer, United States Department of Agriculture