2008. május 19., hétfő

Hazaut

Szeptemberben ismet elutazom kis hazankba, hogy letudjam idenre tervezett elso es utolso latogatasomat. A program jelenleg ugy nez ki, hogy:
Szeptember elsejen indulok 13:45-kor Newcastlebol es eloszor busszal Londonba megyek, erkezem este 20:25-kor. Kimegyek a repterre es eltoltom az elso ejszakamat a lutoni repter varojaban. Masnap reggel aztan nem tul fitten, de felszallok a Romaba tarto gepre es megyek az Orok Varosba, erkezes delelott 10:40-kor. Szallas elfoglalasa utan varosnezes egeszen negyedike estig, akkor ujra ki a repterre, ahol immar a masodik ejszakamat fogom eltolteni, hogy masnap reggel a hajnali geppel vegre Magyarorszag fele vegyem az iranyt. Tehat elorelathatolag reggel 9:00-tol leszek magyar foldon.

Szuk ket het utan (12 nap) este 22:05-kor indulok vissza Angliaba, egeszen pontosan Bristolba. Erkezes az ejszaka kozepen, ennek megfeleleoen, mondhatnam rutinosan, az ejszakat a repteren toltom, majd reggel irany London busszal, vegul a mar ismert 7 oras buszozas utan haza is ertem Newcastlebe.

Ez tehat a terv. A Roma utikonyvet mar megvettem, a heten hozza ki a posta. Elso olvasasra kicsit nyakatekertnek tunik, de az ember kenytelen trukkozni, ha a felkinalt jaratok kozul az olcsobbakat akarja kifogni. Persze a jegyek meg nincsenek lefoglalva, akar meg valtozhat is minden.

On the road again!