2007. március 1., csütörtök

Hazaut

Ugy nez ki, hogy a hetvegi Durham-i latogatas elmarad, mert eleg rossz idot josolnak arra fele. Kar, mert egyre kevesebb ido maradt a hazautazasig.

Akkor essek nehany szo a hazamenetelrol, erdemes, mert erdekes! Szoval A MegaBus tarsasag menetrendszeru jarataval 30.-an indulunk Newcastle-bol 8:45-kor reggel. Erkezes London Victoria Coach Station-re 15:25-re. A National Express jarataval kimegyunk London Stansted repterre, ahol eltoltunk egy "kellemes" ejszakat az erre alkalmatlan repteri szekeken, csak a kaland kedveert. Masnap reggel 7:10-kor indulas a Ryanair gepevel Magyarorszagra, egeszen a festoi Sarmellek repterre. Erkezes a delelott folyaman 10:30-kor. Innen taxival megyunk Keszthelyre, ahonnan a MAV europai szintu szolgaltatasat hasznalva erkezunk meg ugy 17 ora fel Budapestre. Ezek a kalandok osszesen kb. £45-ba kerulnek, vagy kerultek, mivel a jegyeket mar lefoglaltuk.

Es ezzel veget er egy ket honapos nyaralas, ezert marciusban vegiglatogatjuk a kornyek nevezetessegeit: Durham, York, Edinburgh. Oxford sajnos mar egy kicsit messze van, talan majd egy masik alkalommal vagy eletben megnezzuk kozelebrol.