2007. június 16., szombat

Idojaras

A heten meg eppen kellemes 10-12 fok volt, az ember lehellete meglatszott es nemcsak kint, de reggelente bent a lakasban is (jo, csak a furdoszobaba, mert ott allandoan nyitva van az ablak)! Az eso egesz heten esett, hol jobban, mintha dezsabol ontenek, hol kevesbe, csak egeszen finoman, mintha permet lenne. Amikor kint voltam az utcan, akkor valahogy sose esett, szoval nekem kellemes volt az egesz, de gondolom akit kint ert, annak kevesbe. Erdekes, hogy az angoloknak ez nem tetszik. Megszoktak, az oke, de nem szeretik, mindenki megy meleg helyre nyaralni. Engem meg orultnek tartanak, hogy lelkesedem erte! :)

Apropo nyaralas: iden meg szeretnek visszamenni Amszterdamba egy hetvegere illetve megnezni a fjordokat Norvegiaba es persze Parizsba is jo volna leugrani! Most egyenlore a norveg arakat bogaraszom, hogy hol tudnek olcso szallashoz jutni. Ugy szamolom (vagy legalabbis szeretnem), hogy £250-bol kijojjon az egesz, repulojeggyel, szalassal es kajaval.

Addig is, ha holnap is olyan szep ido lesz, mint ma, akkor elmegyek vegre Durham-be, mert lassan kezdem unni, hogy bent folyton ezzel zrikalnak, hogy amiota itt vagyok szeretnek elmenni, de meg nem jott ossze, pedig itt van egy kopesre.